Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

Profiel wijzigen? Dat kan hier

Solliciteer direct

FAQ

Inhoudsopgave

  Werkenbij

  Sollicitatie

 • Nadat jij je sollicitatie hebt ingediend via het formulier op onze website, neemt onze recruiter binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

   

 • Na jouw sollicitatie via onze website neemt onze recruiter binnen twee werkdagen contact met je op. Om je te bedanken voor je sollicitatie, maar ook om alvast kennis te maken. Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met jouw toekomstige leidinggevende. Vervolgens maak je een online assessment om te zien wat jouw sterkste competenties zijn en wat voor een teamgenoot je bent. In een tweede gesprek bespreken we jouw assessment en gaan we meer de diepte in. Zien we jou als onze nieuwe collega én zie jij het ook nog steeds zitten om voor ons aan de slag te gaan? Dan vieren we dat met een arbeidscontract.

   Voor meer informatie verwijzen we je naar deze pagina met alle informatie over de sollicitatieprocedure.

   

 • Wij houden van een snelle sollicitatieprocedure en streven ernaar om dit binnen één week volledig te doorlopen. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid. Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina met alle informatie over de sollicitatieprocedure.

   

 • Dat kan zeker! Een bijbaan is wat veel Casemanagers bij ons hebben naast hun studie. Voor deze rol is het minimale aantal uren wel 32 uur per week. Bij ons Claim & Intake team kun je al aan de slag voor 16 of 28 uur per week.

 • Dat is zeker mogelijk. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Is er momenteel geen interessante vacature voor jou? Dan ontvangen we toch graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je uploaden door het formulier in te vullen op de contactpagina. Onze recruiter neemt vervolgens contact met je op om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

   

   

 • Wij hanteren altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature verzamelt en verwerkt Acture met jouw toestemming de door jou verstrekte gegevens voor het in behandeling nemen van jouw sollicitatie. Deze door jou verstrekte persoonsgegevens worden door Acture bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.