In deze video neemt Maudie je mee terwijl ze antwoord geeft op de vraag wat Acture doet en hoe het allemaal begon in 2003. Van pionier in private Ziektewet-uitvoering voor flexwerkers tot de marktleider in de uitvoering van Sociale Zekerheid. Kijk je mee?

Acture legt uit: wat doet Acture?

Acture positioneert zich als de toonaangevende private uitvoerder op het gebied van sociale zekerheid. Ons uitgangspunt is dat werk de meest betrouwbare bron van inkomsten vormt. Om deze reden leggen we in onze organisatie en onze diensten de nadruk op het stimuleren van mensen om actief te worden. Dit houdt in dat we werknemers motiveren om zo snel mogelijk hun werkzaamheden te hervatten. Daarnaast zetten we ons in om de sector te ondersteunen met innovatieve oplossingen die bijdragen aan de vooruitgang. Ook moedigen we onze medewerkers aan om continu nieuwe initiatieven, producten en innovaties te verkennen.

Cover voor

De Acture Methode

Het is voor niemand voordelig wanneer mensen onnodig buiten het arbeidsproces vallen door ziekte, werkloosheid of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Ons doel is het realiseren van een vlotte re-integratie. We erkennen de individualiteit van elke zieke werknemer en passen daarom altijd een aanpak op maat toe. De vraag is: hoe kunnen we werknemers van binnenuit motiveren om opnieuw actief te worden op de arbeidsmarkt? De Acture Methode focust op het stimuleren van de actieve deelname van de betrokkene.

Bekijk de Acture Methode

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze werknemers.

Wij helpen je graag