Maak kennis met Marlon.

Marlon werkt inmiddels 2 jaar bij Acture als accountmanager voor de flexbranche. Een branche die altijd in beweging is. Wat ze het allerleukste vindt aan haar werk? Het persoonlijke contact met haar klanten. Lees hieronder het hele verhaal van Marlon.

Marlon

Accountmanager

Waarom werk je bij Acture?
“Acture is een jong bedrijf, altijd in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe oplossingen en innovaties. In mijn functie werk ik met klanten in de flexbranche, een dynamische sector, dat past bij mij! Ik heb veel vrijheid in mijn werk, krijg vertrouwen en kan mijn eigen ding doen. Door flexibele werktijden en de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken is er een goede werk-privé balans. En ik heb de aller leukste collega’s.”

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“Mijn werkdagen zijn erg wisselend. De ene dag ben ik de hele dag onderweg om klanten te bezoeken. En de andere dag werk ik op kantoor of thuis om zaken uit te werken en voor te bereiden. Ik ben als accountmanager verantwoordelijk voor beheer en behoud van klanten.

Per dag plan ik ongeveer 2 á 3 meetings met klanten. Tijdens deze meetings bespreken we de voortgang aan de hand van verzuimcijfers, de toekomstige samenwerking en de specifieke behoefte van de klant. Het uitgangspunt is altijd het optimaliseren van onze dienstverlening, deze beter én leuker maken. Bijvoorbeeld door het organiseren van trainingen en workshops, aandacht voor frequent verzuim of re-integratie spoor 1 of meer uitleg over onze rapportagetool. Ook onderzoek ik of de huidige dienstverlening nog altijd het best passend is of aangevuld kan worden met andere diensten (cross-sell/upsell).”

Cover voor

Wat is er zo leuk aan de flexbranche?
“In de uitzendbranche gebeurd altijd van alles, het is nooit saai en altijd in beweging. Ik heb uiteenlopende klanten door heel Nederland, dat vind ik heel leuk. Zoals bedrijven die werken met arbeidsmigranten of juist met studenten, kleine regionale bureaus, maar ook grote landelijke uitzendbedrijven.

Het is mijn taak de samenwerking met Acture soepel te laten verlopen. Door me te verdiepen in de uitdagingen van de specifieke klant kan ik hen het beste begeleiden. En maken we samen stappen om verzuim terug te dringen. Binnen de flexbranche merk ik dat verzuim een belangrijk onderwerp is en klanten enthousiast zijn hier samen mee aan de slag te gaan.”

Hoe ziet het team eruit?
“We zijn een gezellig team van vier dames: een manager en drie accountmanagers. Daarnaast werk ik veel samen met sales support en accountmanagers van andere labels van Acture.

Als accountmanager ben je het interne aanspreekpunt voor de klant. Hierdoor werk ik ook samen met verschillende mensen binnen Acture, zoals casemanagers om dossiers te bespreken, marketing voor het organiseren van events en technische afdelingen om innovaties rondom bijvoorbeeld de rapportagetool te bespreken.”

“Samen kijken hoe we het terugdringen van verzuim leuker en makkelijker kunnen maken.”

Is het belangrijk een achtergrond in de flexbranche te hebben?
“Ik kom zelf uit de flexbranche, dit helpt bij het begrijpen hoe een bedrijf in de flexbranche werkt, wat belangrijk is voor de klant. Het is geen must, maar zeker een pré. De wet- en regelgeving omtrent Sociale Zekerheid was nieuwe materie voor mij. Onze expertise op dit gebied vertalen naar goede adviezen en praktische handvatten voor de klant leerde ik on-the-job.”

Wat vind je het allerleukst aan je werk?
“Het persoonlijke contact met mijn klanten. Samen kijken hoe we het terugdringen van verzuim leuker en makkelijker kunnen maken.”