Deel dit bericht:

In de Acture Griepgolf Monitor publiceert Acture wekelijks een update van de griepcijfers. Zo kan de ontwikkeling van de griep nauwgezet in de gaten worden gehouden. Ook maken we inzichtelijk wat de kosten zijn van de griepgolf voor BV Nederland.

Acture Griepgolf Monitor

Datum update: 03-04-2020

De afgelopen weken hebben we data gedeeld over de ontwikkeling van griep. Deze data is gebaseerd op het aantal meldingen die we binnen Acture Groep ontvangen. Gezien de economische lockdown van de laatste weken zijn deze aantallen echter over de afgelopen week niet meer representatief. Er zijn gewoonweg te weinig flexwerkers aan het werk om te kunnen spreken van een stabiele basis. We kunnen de Griep Monitor dan ook niet meer publiceren.

We wensen iedereen veel sterkte en succes om deze tijden goed door te komen.

Over Acture

Acture is sinds eind 2008 actief op de markt voor private uitvoering van sociale zekerheid. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve uitvoering van de Ziektewet én de WGA, voor de Nederlandse flexbranche. Met ruim 80.000 dossiers per jaar is Acture de grootste private uitvoerder van sociale zekerheid in Nederland.