De businesscase voor publieke uitvoering van Ziektewet en WGA vervalt, de schadelast stijgt. Hét moment om weer zelf de regie te nemen.

Wilt u weten wat Acture voor uw onderneming in de flexbranche kan betekenen om grip te houden op de kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat betekenen de stijgende kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid voor uw onderneming? De concurrentiedruk in de branche blijft onverminderd hoog en ook de zzp-concurrentie neemt toe. Verder zet de krapte op de arbeidsmarkt aan tot grotere risicobereidheid bij het bedienen van opdrachtgevers. Onder deze omstandigheden is het voor de gemiddelde uitzender essentieel om goed na te denken over het belang van grip op de kostenrisico’s van de Ziektewet en de WGA. In onderstaande overzicht hebben we de belangrijkste artikelen over de aankomende wetswijzigingen voor u op een rijtje gezet.

Kennissessie 2020
Voor uitzendorganisaties is 2019 een belangrijk jaar. Per 1 januari 2020 maakt de overheid een einde aan de sectorverloning. Voor uitzendorganisaties die ook vanaf 2020 grip willen houden op de kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid organiseren wij een kennissessie.

Meer informatie over onze dienstverlening: