Met LKV-management van Acture profiteert u van een op maat gesneden proces dat uitzendbedrijven maximale ondersteuning biedt. Deskundige specialisten bewaken dat u benut waar u recht op heeft. Bij elke nieuwe indiensttreding, bij elke wekelijkse verloning en bij diverse andere vaste mutaties. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar het proces, maar wel optimaal profiteert. Hiervoor voeren we zes essentiële LKV-controles uit:

 1. Inventarisatie op weekbasis van alle verloonde nieuwe medewerkers
 2. Benadering medewerkers in hun eigen taal voor toestemming
 3. Volledige verzorging van benodigde aanvragen bij UWV en/of gemeente
 4. Administratie van benodigde doelgroepverklaringen
 5. Verwerking LKV in salarispakket na ontvangst van de doelgroepverklaring
 6. Controle en correctie van opgaven van UWV en/of gemeente op basis van het toegepaste LKV

Reageer snel, want bij nieuwe verloningen per 1 januari 2018 heeft u maar tot 1 april de tijd om LKV te regelen. En bij werknemers voor wie u in 2017 premiekorting ontving tot uiterlijk 1 mei!

Kosten
U betaalt jaarlijks een vast bedrag, aangevuld met een no cure no pay-constructie. Het vaste bedrag hangt af van uw bedrijfsgrootte. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maat.

Opbrengsten
Deze hangen uiteraard af van uw precieze inzet van de LKV-doelgroepen. Gemiddeld mag u uitgaan van een opbrengst van zo’n 0,5 à 1,0% van uw loonsom. Vooraf maken we een inschatting van uw besparing in 2018, op basis van uw loonaangiften 2017. Het definitieve besparingsbedrag ontvangt u in september 2019 van de Belastingdienst.

Onze samenwerking met VCSW
Bij de uitvoering van LKV-management werkt Acture samen met VCSW. Dit consultingbureau focust net als wij op de sociale zekerheid. De specialisten van VCSW staan garant voor correcte toepassing en scherpe controle van regels en subsidies. Zo helpen ze te voorkomen dat werkgevers vele miljarden euro’s aan besparing laten liggen.

Benut het voordeel waar u recht op heeft.

Uw voordelen:

 • Altijd maximaal profijt
 • Focus op uw kernactiviteitet
 • Besparing opleidingskosten
 • Besparingsopties snel in beeld
 • Zicht op uw bijdrage aan inclusief werkgeverschap

Vul onderstaand formulier in, dan neemt VCSW contact met u op.

Formulier Loonkostenvoordeel

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zoals u heeft kunnen lezen, werkt Acture in het kader van het Loonkostenvoordeel samen met VCSW. Zij zijn specialist op dit gebied. Wanneer u zich aanmeldt, zal een consultant van VCSW contact met u opnemen voor verdere afstemming. Uiteraard blijft Acture uw aanspreekpunt wanneer u vragen heeft.