Acture is hoofdsponsor van hét flexevent ‘Intercedent van het Jaar’! Op donderdag 19 april 2012 vindt de verkiezing plaats op eventlocatie Brothers Bunnik. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen organiseert het evenement in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU.

Grote waardering heeft Acture voor het werk dat intercedenten verzetten. Als intercedent ben je een duizendpoot, een regelaar, een psycholoog, een acquisiteur, kortom, de veelzijdigheid zelve! Dit beroep verdient wat Acture betreft een pluim en daarom heeft Acture er voor gekozen om dit evenement te sponsoren.

Tijdens het evenement worden alle intercedenten op een voetstuk gezet en wordt dé Intercedent van het Jaar verkozen. De deelnemers en gasten staat een feestelijk branche-evenement te wachten met verrassende optredens. De populaire BNN presentator Dennis Storm zal het evenement presenteren en de winnaar bekend maken met behulp van een live stemming onder de gasten.

Alle intercedenten worden vanaf nu uitgedaagd mee te dingen naar de titel. Ga snel naar www.intercedentvanhetjaar.nl voor meer informatie en om je in te schrijven voor dit evenement, als deelnemer of als niet-deelnemer. Deelnemers aan de strijd om de titel krijgen in elk geval voorrang op personen die niet meespelen. Toegang tot het evenement is gratis en voor consumpties wordt gezorgd.