Fors gestegen Whk-premies maken grip op verzuim onmisbaar. Vanaf nu bepaalt u als eigenrisicodrager niet alleen hoe u de ziektebegeleiding organiseert. Met Ziektewet Deels Verzekerd realiseert u ook maatwerk en gewenste financiële zekerheid. Dat geeft maximale grip op het risico en kosten! Acture biedt deze oplossing, in samenwerking met VSZ, als enige in de markt!

Nieuwe maatwerkoplossing
Ons uitgangspunt is dat eigenrisicodragen voor de Ziektewet mogelijk moet zijn voor álle bedrijven in de flexbranche. Waar u voorheen de mogelijkheid had om het financiële risico volledig te verzekeren (voor een wellicht onnodig hoge premie) of geen verzekering (het financiële risico volledig zelf dragen) kunt u nu kiezen voor de nieuwe maatwerkoplossing voor de uitzendbranche: Ziektewet Deels Verzekerd.

Ziektewet Deels Verzekerd
Ziektewet Deels Verzekerd is een Ziektewetverzekering voor bedrijven in de flexbranche met een percentage eigenbehoud (deels verzekerd). U krijgt de flexibiliteit om 25% of 50% van het risico zelf te dragen, afhankelijk van uw draagkracht.

Rekenvoorbeeld: 
Stel u heeft een verzuimcasus en deze persoon krijgt een uitkering van €1000,- per week.

  • Bij 25% eigen risico; betaalt u wekelijks €250,- zelf en wordt €750,- gedeclareerd aan uw verzekering.
  • Bij 50% eigen risico; betaalt u wekelijks €500,- zelf en wordt €500,- gedeclareerd aan uw verzekering.

Daarnaast kunt u bij Ziektewet Deels Verzekerd rekenen op de effectieve uitvoeringsmethode van Acture. Met deze maatwerkoplossing is er een optimale balans tussen uw betrokkenheid en eigen risico. Door grip op verzuim blijft u het potentieel benutten van uw flexwerkers in de Ziektewet, die u anders uit het oog zou verliezen.

Grip op verzuim = grip op kosten
Acture is gespecialiseerd in de uitvoering van sociale zekerheid voor de flexbranche. Wij kennen de flexbranche als geen ander en weten precies wat nodig is om zieke flexwerkers zo effectief mogelijk te begeleiden naar herstel. Cijfers tonen aan dat de dienstverlening van Acture ten aanzien van de Ziektewet én WGA (instroom en uitstroom) vele malen effectiever is dan die van UWV. Grip op verzuim, betekent daardoor direct grip op de kosten.

Interesse?

Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken.

Uitvoering door Acture

Welke mogelijkheden heeft u?
De dienstverlening van Acture is speciaal ingericht om de uitzendbranche zo optimaal mogelijk te bedienen. We geven graag een overzicht:
Ga naar: Overzicht van onze dienstverlenings-oplossingen.