Uw flexwerkgever kiest ervoor om zélf verantwoordelijk voor u te blijven als u door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet kunt werken. Hij heeft Acture ingeschakeld om de begeleiding en, indien van toepassing, de uitbetaling van de uitkering voor hem uit te voeren. In onderstaande filmpjes leggen wij u uit hoe dit in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten.

Onze werkwijze

Onze casemanagers worden ondersteund door een heel bijzondere collega: onze digitale casemanager. In onderstaand filmpje vertellen wij u hier meer over.

Filmpje 1: 1 week tot 6 weken ziek

In onderstaand filmpje ziet u wat u kunt verwachten wanneer u 1 week  tot 6 weken ziek bent. Aan de rechterzijde hebben wij een aantal relevante zaken voor u op een rijtje gezet die u aanvullend kunt bekijken.

Filmpje 2: 6 weken tot 1 jaar ziek

Wanneer u langere tijd ziek blijft zijn er een aantal aanvullende zaken die voor u van toepassing zijn, zoals het bezoeken van de Bedrijfsarts en re-integratie. In onderstaand filmpje ziet u wat u kunt verwachten in de periode wanneer u 6 weken tot 1 jaar ziek bent. Aan de rechterzijde zijn een aantal aanvullende relevante zaken voor u een rij gezet.

Filmpje 3: 1 tot 2 jaar ziek

Wanneer u langer dan een jaar ziek blijft adviseren wij u om onderstaand filmpje te bekijken. Dit filmpje beschrijft wat u kunt verwachten wanneer u 1 tot 2 jaar ziek blijft. Daarnaast treft u aan de rechterzijde een aantal relevante onderwerpen die u voor aanvullende informatie kunt bekijken.