Acture Groep neemt 100% belang in MijnSubsidie

Afbeelding voor Acture Groep neemt 100% belang in MijnSubsidie

Acture Groep heeft MijnSubsidie overgenomen. Met de overname van MijnSubsidie kunnen klanten van Acture Groep voortaan profiteren van het gemak om geautomatiseerd op de hoogte te blijven van mogelijke loonsubsidies die beschikbaar zijn. Hierdoor wordt veel tijd bespaard en wordt voorkomen dat er subsidie wordt ‘misgelopen’. Nu de startup van scale-up naar volwaardig adviesbedrijf wil doorgroeien brengen ze hun platform onder bij Acture Groep, marktleider in uitvoering en verzekering van sociale zekerheid. MijnSubsidie zal autonoom blijven opereren binnen Acture Groep.

Oprichters Moritz Tielemans en Michiel van der Maat waren in 2016 nog genomineerden voor de jonge ondernemer van het jaar verkiezing georganiseerd door Sprout. De oprichters hadden ontdekt dat alle loonsubsidies en regelingen bijhouden een onmogelijke opgave is. Het proces is tijdrovend zonder te weten of de aanvraag überhaupt wordt gehonoreerd. De software en dienstverlening van MijnSubsidie maakt het gehele proces van subsidieaanvragen kinderlijk eenvoudig.

Tielemans: “We hebben uitgebreid gesproken met het management van Acture Groep en zien dezelfde eagerness en visie om met gebruikmaking van automatisering de dienstverlening aan klanten op een hoog niveau invulling te geven. We voelen ons hier thuis en hebben het idee dat we gezamenlijk verder komen dan wanneer we zelfstandig blijven opereren.’

Derks, CEO Acture Groep: ‘Acture Groep staat voor optimale schadelastbeheersing voor haar klanten. Subsidieadvies hoort hierbij. De moderne, up-to-date wijze waarop MijnSubsidie dit heeft vormgegeven spreekt ons enorm aan. We zien grote kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn met deze aanvulling op onze dienstverlening.’

Van der Maat blijft werkzaam binnen Acture Groep, Tielemans blijft aan als adviseur en begeleidt de integratie van MijnSubsidie binnen Acture Groep.

De laatste rapporten, berichten & media uit de branche als eerste in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief