Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

Profiel wijzigen? Dat kan hier

Solliciteer direct

Over Acture

Ons verhaal

Voorloper in sociale zekerheid.
Het verhaal van Acture begint in 2008. In dat jaar richtte Maudie Derks de eerste private uitvoerder voor de Ziektewet in de flexbranche op. Omdat we in korte tijd uitgroeiden tot een succesvol bedrijf, besloten we onze dienstverlening uit te breiden en vanaf 2011 ook de overige branches te bedienen.

Innovatief en inventief.
Wat Acture sinds de oprichting verbindt, is een voortdurend streven naar nieuwe ideeën, producten en diensten. We signaleren wat de behoeftes zijn in de markt en van onze klanten. En anticiperen hierop door het onafhankelijk creëren van nieuwe oplossingen. Altijd van hoge kwaliteit en met de beste service.

Lef door te doen.
Zo ontwikkelden we bij gebrek aan passende software onze eigen applicatie Klout7.  Vervulden we de behoefte van onze klanten voor een verzekeringsdekking met de komst van Acture Verzekeringen. Richtten we door een tekort aan bedrijfsartsen in de markt onze eigen arbodienstverlening op. En beïnvloedden we de politiek met onze eigen visie op sociale zekerheid tot het aanpassen van de bestaande wet- en regelgeving.

“Wij brengen mensen in beweging”

Onze mensen

Deskundig, proactief, activerend.

Onze medewerkers staan aan de basis van de kwaliteit en innovaties waaraan we werken. Niet alleen zijn het specialisten in hun vak. Ze zijn creatief, nemen verantwoordelijkheid, dragen ideeën aan, denken mee én kijken vooruit. Zij zetten nét dat stapje extra en brengen mensen in beweging. Bij Acture stimuleren we je om de beste versie van jezelf te worden. In een collegiale omgeving waar we rekening met elkaar houden en écht samenwerken.

Wij spreken de taal van jouw medewerkers. Niet alleen is onze digitale casemanager er in verschillende talen. Ook werken er bij Acture casemanagers en bedrijfsartsen die o.a. Duits, Engels, Pools en Roemeens spreken.

Cover voor

Hoog tijd om te ontdekken hoe Acture jouw organisatie kan activeren.

Maak een afspraak