We zetten onze expertise in om de werknemer weer zo snel en duurzaam mogelijk naar werk te begeleiden.

ArdoSZ maakt arbodienstverlening actief! Dit doen we door activerend casemanagement, onze unieke aanpak om grip te krijgen bij psychische klachten en de inzet van de driehoek van deskundigheid. We staan voor innovatie, snelheid en eenvoud. Want we activeren meer dan zieke en arbeidsongeschikte werknemers. We ontwikkelen nieuwe processen en oplossingen waarmee we niet alleen onze klanten verder helpen, maar ook de politiek en uitvoeringsinstanties. We stropen de mouwen op en zorgen ervoor, op basis van kwaliteit en digitalisering, dat processen worden versneld. Daar heeft iedereen immers baat bij.

ArdoSZ is onderdeel van Acture en past de bewezen succesvolle Acture Methode toe. De basis van de Acture Methode is het activerend casemanagement. Daarbij kijken we naar het positieve: wat gaat wél, waar ligt jouw waarde en kracht? Welke obstakels zijn er en wat kunnen we doen om deze te overwinnen? We hebben hiervoor alle expertise in huis: gebundelde casemanagement, medische en arbeidsdeskundige expertise vanuit de driehoek van deskundigheid.

We steken veel energie in opleiding, ontwikkeling en begeleiding van onze professionals. We zijn een erkende opleidingsinstelling voor bedrijfsartsen en leiden met veel zorg en toewijding de bedrijfsarts van morgen op. Daarmee versterken we tegelijk ook onze kwaliteit, kennis én slagvaardigheid.

Meer weten over ArdoSZ?

Onze collega’s helpen je graag verder!

Maak een afspraak