• Vul de scan in en krijg vrijblijvend advies over eigenrisicodragen.

 • In welke sector is jouw organisatie ingedeeld bij de belastingdienst (zie WHK beschikking)

 • Welke sector?

 • Ben je al eigenrisicodrager?

 • Ben je eigenrisicodrager voor de Ziektewet?

 • Ben je eigenrisicodrager voor de WGA?

 • Bij welke organisatie?

 • Hoelang ben je al eigenrisicodrager?

 • Eerder heb je aangegeven nog geen eigenrisicodrager te zijn. Hoelang ben je al bij UWV verzekerd?

 • Tot wanneer ben je verzekerd bij UWV?

 • Kun je aangeven hoe hoog de loonsom is van je organisatie?

  Per 1 juli 2023 verdwijnt het uitzendbeding bij ziekte. Heeft dit impact op jullie contracteerbeleid?

"*" indicates required fields

Privacy verklaring*
Ja, ik heb kennis genomen van de privacy policy en geef uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van mijn e-mailadres om informatie te kunnen ontvangen.

"*" indicates required fields

Privacy verklaring*
Ja, ik heb kennis genomen van de privacy policy en geef uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van mijn e-mailadres om informatie te kunnen ontvangen.

Eigenrisicodrager scan

Een paar vragen kunnen al het verschil maken

In deze scan stellen we je een aantal vragen. Je hoeft echt niet op alle vragen een antwoord te hebben, maar het is met name handig om jou een goed advies te kunnen doen.

Mocht je vragen hebben, laat het weten of neem contact op. We staan altijd voor je klaar.

Vragen? Neem contact op
Cover voor

WGA-uitvoering

Werknemers langdurige arbeidsongeschiktheid? Dit brengt verantwoordelijkheden én hoge kosten met zich mee. Of je nu publiek of privaat verzekerd bent, uiteindelijk komen de kosten altijd voor jouw rekening. Met Acture WGA-uitvoering houd jij dit risico optimaal onder controle. Wij hanteren een activerende aanpak en gaan voor de snelste route naar herstel. Want de best mogelijke risico- en kostenbeheersing, is een werknemer weer duurzaam aan de slag krijgen. Ontdek hoe Acture niet alleen WGA-dossiers oplost, maar ook actief helpt om instroom te voorkomen.

Instroompreventie

Grip op risico’s met de pre-WGA scan.

Waar veel aanbieders focussen op het oplossen van bestaande WGA-schade, helpt Acture jou ook actief om die te voorkomen. Met onze Pre-WGA-scan weet jij zeker dat je geen kansen mist of fouten maakt op het gebied van instroompreventie. Al tijdens de loondoorbetalingsperiode kunnen wij verhoogde instroomrisico’s signaleren.

Uitstroombevordering

Doortastend casemanagement, actieve re-integratie.

Zelfs de beste preventie sluit instroom niet volledig uit. Dankzij doortastend casemanagement en effectieve re-integratie profiteer jij bij Acture van succesvolle WGA-uitstroombevordering.

Verzekering als sluitstuk

De kwaliteit van uitvoering maakt het verschil

Veel werkgevers zijn gewend de WGA als een verzekeringsvraagstuk te benaderen. Maar het is juist de kwaliteit van de uitvoering die het verschil maakt. De effectiviteit van de uitvoering – instroompreventie, re-integratie – bepaalt de omvang van de premie die je betaalt. Niet andersom!