Voor uitzendorganisaties is 2019 een belangrijk jaar. Op 1 januari 2020 maakt de overheid een einde aan sectorverloning. Om u voor te bereiden op wat komen gaat, nodigen wij u uit voor de kennissessie ‘Klaar voor 2020’.

Meer informatie over de aankomende ontwikkelingen vindt u op de pagina ‘Klaar voor 2020‘.

Grip houden

Wat betekenen de stijgende kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid voor uw onderneming? De concurrentiedruk in de branche blijft onverminderd hoog en ook de zzp-concurrentie neemt toe. Verder zet de krapte op de arbeidsmarkt aan tot grotere risicobereidheid bij het bedienen van opdrachtgevers. Onder deze omstandigheden is het voor de gemiddelde uitzender essentieel om goed na te denken over het belang van grip op de kostenrisico’s van de Ziektewet en de WGA.

Staan de Ziektewet en de WGA nog niet op uw managementagenda voor dit jaar, zet ze er dan zeker alsnog op en laat u informeren tijdens onze kennisbijeenkomst! Samen met experts uit het werkveld praten we u bij over de wijzigingen die eraan komen en de kansen die dit met zich meebrengen.

Voor wie?

Uitzendorganisaties die ook vanaf 2020 grip willen houden op de kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Het belang en de urgentie van de onderwerpen van de kennissessie zorgen ervoor dat de aanmeldingen reeds stormlopen. Hierdoor gaan we uit van maximaal 2 afgevaardigden per organisatie.
Wilt u met meer personen komen? Neem dan contact op met onze afdeling salessupport.  

Kosten

Door het belang en de urgentie van de onderwerpen kiezen we ervoor om aan deze kennissessie geen kosten te verbinden. De belangstelling voor de kennissessie is groot en het aantal plaatsen beperkt. Wanneer u zich inschrijft voor deze kennissessie vragen we u nadrukkelijk om ook aanwezig te zijn.

Interesseformulier kennissessie ‘klaar voor 2020’

De eerste kennissessie was een groot succes! Dit najaar organiseert Acture opnieuw een kennissessie. Heeft u interesse om deze kennissessie bij te wonen? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Dan houden wij u als eerste op te hoogte van de volgende datum!

    * Ik ben me ervan bewust dat de organisator van deze kennissessie na inschrijving rekening houdt met mijn aanwezigheid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.