Voor uitzendorganisaties is 2019 een belangrijk jaar. Op 1 januari 2020 maakt de overheid een einde aan sectorverloning. Om u voor te bereiden op wat komen gaat, nodigen wij u uit voor de kennissessie ‘Klaar voor 2020’.

Meer informatie over de aankomende ontwikkelingen vindt u op de pagina ‘Klaar voor 2020‘.

Grip houden

Wat betekenen de stijgende kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid voor uw onderneming? De concurrentiedruk in de branche blijft onverminderd hoog en ook de zzp-concurrentie neemt toe. Verder zet de krapte op de arbeidsmarkt aan tot grotere risicobereidheid bij het bedienen van opdrachtgevers. Onder deze omstandigheden is het voor de gemiddelde uitzender essentieel om goed na te denken over het belang van grip op de kostenrisico’s van de Ziektewet en de WGA.

Staan de Ziektewet en de WGA nog niet op uw managementagenda voor dit jaar, zet ze er dan zeker alsnog op en laat u informeren tijdens onze kennisbijeenkomst! Samen met experts uit het werkveld praten we u bij over de wijzigingen die eraan komen en de kansen die dit met zich meebrengen.

Datum:16 april 2019
Locatie:Van der Valk Zaltbommel
Adres:Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Sprekers:Patrick Hustinx,
oprichter en eigenaar Professionals in Flex en auteur “Ondernemen in Flex”
Annabelle Hagoort,
algemeen directeur Acture
Tijden:van 9.30 – 12.30 uur
Kosten:Aan deze kennissessie zijn geen kosten verbonden
Informatie:salessupport@acture.nl
Programma:
09.30 – 10.00Ontvangst
10.00 – 10.10Welkomstwoord
10.10 – 11.00Patrick Hustinx:
de WAB, wat gaat er veranderen in de uitzendbranche en welke kansen brengt dit met zich mee?
11.00 – 11.20Pauze
11.20 – 12.00Interviewsessie:
deskundigen uit het vakgebied aan het woord
12.00 – 12.30Annabelle Hagoort:
slagvaardige uitvoering van de Ziektewet en de WGA
12.30 – 13.30Afsluiting en lunch

Voor wie?

Uitzendorganisaties die ook vanaf 2020 grip willen houden op de kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Het belang en de urgentie van de onderwerpen van de kennissessie zorgen ervoor dat de aanmeldingen reeds stormlopen. Hierdoor gaan we uit van maximaal 2 afgevaardigden per organisatie.
Wilt u met meer personen komen? Neem dan contact op met onze afdeling salessupport.  

Kosten

Door het belang en de urgentie van de onderwerpen kiezen we ervoor om aan deze kennissessie geen kosten te verbinden. De belangstelling voor de kennissessie is groot en het aantal plaatsen beperkt. Wanneer u zich inschrijft voor deze kennissessie vragen we u nadrukkelijk om ook aanwezig te zijn.

Blijf op de hoogte

Past 16 april niet in uw agenda en bent u wel geïnteresseerd in de kennisbijeenkomst? Geef dit via e-mail door aan onze afdeling salessupport. Dan houden wij u op de hoogte van toekomstige kennissessies.

Aanmeldformulier kennissessie “klaar voor 2020”

De inschrijving is gesloten. Wilt u graag deelnemen aan onze kennissessie? Geef dit via e-mail door aan onze afdeling salessupport. Dan plaatsen wij u op de reservelijst en nemen wij contact met u op wanneer er een plaats vrij komt. Ook houden wij u op de hoogte van toekomstige kennissessies.