Heb je in 2022 een uitkering van Acture of Acture Bedrijven (voorheen ActivaSZ) ontvangen? Dan krijg je van ons een jaaropgaaf. Deze vind je in het portal van de uitkeringsspecificaties. Meer informatie

Werken bij Acture

Jouw ideale werkplek.

Wij brengen mensen in beweging. Ook jou dus. Of je nu aan het begin van je carrière staat, of toe bent aan een volgende stap.

Bekijk alle 14 vacatures
Afbeelding voor Werken bij Acture
Afbeelding voor Werken bij Acture
Vooroplopen bij dé private uitvoerder van sociale zekerheid.
Cover voor

Ontmoet Fréderique

Onze recruiter

Als je solliciteert bij Acture heb je waarschijnlijk eerst contact met Fréderique. Dan vertelt ze je meer over ons bedrijf en kun jij meer over jezelf en je ambities vertellen. Je kunt haar altijd benaderen om vrijblijvend kennis te maken. Dus neem gerust contact op via het contactformulier!

“Ik ben Fréderique en inmiddels ruim 2,5 jaar werkzaam bij Acture. Na mijn opleiding Sport, gezondheid en management heb ik eerst als leefstijlcoach gewerkt. Hierna heb ik de overstap naar Acture gemaakt. Het activeren van (ex-) werknemers leek mij erg interessant, maar ook de aandacht die er bij Acture is voor persoonlijke ontwikkeling sprak me aan. En dit is ook precies wat ik heb gekregen. Ik heb diverse functies bekleed: ik ben begonnen als casemanager voor de flexbranche en later ook voor de overige branches. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar de rol van re-integratiecoach en benaderd om het inhouse recruitment uit te voeren. In mijn huidige functie kan ik mijn ervaring als casemanager perfect toepassen.

Ik vind het belangrijk dat onze collega’s ook geactiveerd worden. Daarom organiseer ik diverse vitaliteitsactiviteiten. Sinds een klein jaar werken wij ons wekelijks in het zweet bij de bootcamp. Behoefte aan wat meer ontspanning? Dan kun je bij de yoga terecht. Zie ik je daar binnenkort?”

Vraag maar raak!

Hier vind je de meest gestelde vragen over werken bij Acture. En staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met Fréderique, onze recruiter, zij gaat graag met je in gesprek!

 • Acture heeft een open cultuur met een informele werksfeer. We houden rekening met elkaar, helpen elkaar en werken écht samen. Bij Acture kun jij jezelf zijn en sta je er nooit alleen voor. We zijn gelijkwaardig aan elkaar en vormen een hecht team. Er is ruimte voor gezelligheid en er wordt gelachen op de werkvloer. We zijn betrokken en nemen écht de tijd voor elkaar. Bij Acture voelen medewerkers zich vanaf één thuis. Iets waar we trots op zijn!

 • Het is bij Acture mogelijk om thuis te werken of op een andere locatie dan het kantoor. Wel vragen we van je om niet in het openbaar te werken of in een ruimte met veel mensen, omdat je met zeer vertrouwelijke informatie aan de slag gaat. De werktijden bij Acture zijn zeer flexibel. Ons kantoorpand is iedere werkdag geopend van 07.00 tot 19.30 uur.

  We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers de eerste 6 – 9 maanden veel op kantoor te zijn. Zo maak je de nieuwe materie snel eigen en leer je jouw nieuwe collega’s goed kennen.

 • Na jouw sollicitatie via onze website neemt onze recruiter binnen twee werkdagen contact met je op. Om je te bedanken voor je sollicitatie, maar ook om alvast kennis te maken. Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met jouw toekomstige leidinggevende. Vervolgens maak je een online assessment om te zien wat jouw sterkste competenties zijn en wat voor een teamgenoot je bent. In een tweede gesprek bespreken we jouw assessment en gaan we meer de diepte in. Zien we jou als onze nieuwe collega én zie jij het ook nog steeds zitten om voor ons aan de slag te gaan? Dan vieren we dat met een arbeidscontract.

   Voor meer informatie verwijzen we je naar deze pagina met alle informatie over de sollicitatieprocedure.

   

 • Dat is zeker mogelijk. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Is er momenteel geen interessante vacature voor jou? Dan ontvangen we toch graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je uploaden door het formulier in te vullen op de contactpagina. Onze recruiter neemt vervolgens contact met je op om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

   

   

Of een vraag over
Contract en arbeidsvoorwaardenOrganisatie en cultuurSollicitatie