Livegang: zomer 2024

Wat is het en wat kun je verwachten?
We hebben gewerkt aan een compleet dashboard in PowerBI, waarin aantallen verzuimdossiers, verzuimduur en verzuimfrequentie op een overzichtelijke manier worden getoond. Er kunnen, afhankelijk van de organisatie omvang en inrichting, kruisverbanden worden gelegd tussen verschillende leeftijdscategorieën, afdelingen of entiteiten en dienstjaren. Ook kun je inzoomen op o.a. het aantal ziekmeldingen, de sluitingsratio’s of de verzuimduur per periode of afdeling/entiteit en rapportages maken en exporteren.

Neem deel aan de workshops op 16, 18, 22 of 23 juli.

Om je kennis te laten maken met de mogelijkheden van het dashboard, nodigen we je uit om een van de gratis live workshops te volgen op dinsdag 16 juni, donderdag 18 juni, maandag 22 juli of dinsdag 23 juli. Tijdens deze workshop begeleiden we je bij het verkennen van de functies van het dashboard en hoe deze voor jullie ten goede kunnen komen. Je kunt vragen stellen, krijgt praktische tips en komt alles te weten over de specifieke voordelen voor jouw organisatie.

"*" indicates required fields

Ik neem graag deel aan de live workshop op:
Live workshop

Schrijf je in!

Onze PowerBi specialisten leggen je graag alle ins en outs uit van het Acture dashboard. Zo kun je het meeste eruit halen voor jouw organisatie. Ook is er tijdens de workshop ruimte om vragen te stellen.

Ontdek de voordelen

  • overzicht in dossiers, verzuimduur en verzuimfrequentie
  • Realtime inzicht in verzuim en financiën
  • Makkelijk rapportages maken
  • Compleet dashboard in PowerBi
  • Koppeling met Klout7

Hoog tijd om te ontdekken hoe het Acture dashboard jouw organisatie kan activeren.

Bekijk onze instructievideo’s