Acture Groep volledig eigenaar van VSZ Assuradeuren

Afbeelding voor Acture Groep volledig eigenaar van VSZ Assuradeuren

VSZ Assuradeuren, aanbieder van verzekeringsoplossingen binnen sociale zekerheid is nu volledig eigendom van de Acture Groep. De Acture Groep, aanjager van de private uitvoering van sociale zekerheid in Nederland, met de labels Acture, ActivaSZ en Ascot Advies was tot voorkort een van de drie aandeelhouders. De aandelen van medeoprichters Meijers Assurantiën BV en Edreob Holding BV zijn volledig overgedragen aan de Acture Groep.

Maudie Derks, CEO van de Acture Groep: ‘De komende tijd willen we VSZ  verder laten groeien. De startup fase is met de vereende krachten van Meijers Assurantiën, EdReob Holding en Acture prima vorm gegeven. Zo heeft VSZ  de afgelopen jaren meerdere unieke producten geïntroduceerd zoals de Ziektewet verzekering inclusief begeleiding tot aan herstel en de WGA-deels verzekerd propositie, waarbij de werkgever kan kiezen welk risico hij wil verzekeren. Op dit moment legt VSZ de laatste hand aan een vernieuwende oplossing voor de ZZP-er zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering. De introductie hiervan wordt eind Q1 2019 verwacht.’

Recent is ook al Paul Nieland gestart als Algemeen Directeur van VSZ. ‘Samen met Paul wil ik graag verder werken aan de uitbouw van de activiteiten. Hierbij moet worden gedacht aan zowel verzekeringsoplossingen als focus op uitvoering en begeleiding tot aan herstel. We denken dat dit appelleert aan de behoefte van de werkgever die steeds meer een grotere verantwoordelijkheid krijgt en door de wetgever verantwoordelijk wordt gehouden voor het welzijn van zijn medewerkers. In dit speelveld neemt de Acture Groep -nu met volledig eigendom van VSZ- een unieke positie in.’, aldus Derks.

Over VSZ

Leidend in het bieden van innovatieve en transparante verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid. VSZ neemt het uitbetalen en re-integreren van de ex- werknemer over van het UWV. VSZ biedt zo een complete oplossing voor de werkgever en helpt de ex- werknemer sneller weer herstellen. De verzekeringsoplossingen die VSZ biedt is verzekeren en re-integreren te combineren. VSZ werkt hierin samen met verschillende gerenommeerde partijen waaronder ActivaSZ, een specialistische en deskundige private uitvoerder van de Sociale Zekerheid.

Klanten van VSZ zijn assurantieadviseurs met sociale zekerheid als aandachtsgebied. VSZ en de aangesloten assurantieadviseurs dagen werkgevers uit verantwoordelijkheid te nemen in het organiseren van sociale zekerheid binnen hun onderneming.

De laatste rapporten, berichten & media uit de branche als eerste in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief