Heb je in 2022 een uitkering van Acture of Acture Bedrijven (voorheen ActivaSZ) ontvangen? Dan krijg je van ons een jaaropgaaf. Deze vind je in het portal van de uitkeringsspecificaties. Meer informatie

Dat is wel waar we naar streven. De casemanager is jouw eerste aanspreekpunt voor alles wat met jouw uitkering en re-integratie te maken heeft. Ik verband met vakanties kan het voorkomen dat je soms tijdelijk te maken krijgt met een andere casemanager. Wij zorgen in dat geval voor een goede overdracht. Verder kunnen we natuurlijk nooit helemaal uitsluiten dat een casemanager een andere rol krijgt binnen onze organisatie of bij ons vertrekt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je ziek wordt tijdens jouw WW-uitkering. De eerste dertien weken verandert er dan niets aan de WW-begeleiding: die blijft in handen van jouw casemanager van Acture. Je houdt in deze periode ook gewoon recht op een WW-uitkering. Na dertien weken bepalen we of het zinvol is dat wij jouw WW-begeleiding blijven bieden. De kans bestaat dat we jou overdragen naar een Ziektewet gespecialiseerde collega. De situaties van werknemers in de WW en in de Ziektewet verschillen zoveel van elkaar, dat wij voor deze beide wettelijke regelingen met afzonderlijke teams werken. Zo krijg jij altijd de best mogelijke begeleiding!