Dat mag, maar een vakantie mag jouw re-integratie niet in de weg staan. Bespreek je vakantieplannen daarom altijd met je casemanager en voorkom dat je onbedoeld de regels overtreedt.

Ben of ga je aan de slag bij een werkgever? Bespreek jouw vakantieplannen dan óók hiermee. Wil je op vakantie naar het buitenland? Dan moet je ten minste twee weken vóór vertrek hiervoor een schriftelijk verzoek indienen bij jouw casemanager. Zo kan hij of zij jouw plannen tijdig beoordelen. Het is verstandig om pas ná het akkoord van jouw casemanager reis- en verblijfkosten te maken (ticket, hotel, enz.).

Als je een WW-uitkering ontvangt, heb je te maken met een sollicitatieplicht. Wil je vrijstelling krijgen van jouw sollicitatieverplichtingen in verband met een vakantie? Regel dit dan op tijd met jouw casemanager! Zo voorkom je dat hier misverstanden over ontstaan en jij onbedoeld de regels overtreedt. Wij werken hetzelfde als UWV. Dat wil zeggen dat je maximaal vier weken per jaar vrijstelling krijgt. Zie voor meer informatie over vakantie tijdens WW ook uwv.nl.