Heb je in 2022 een uitkering van Acture of Acture Bedrijven (voorheen ActivaSZ) ontvangen? Dan krijg je van ons een jaaropgaaf. Deze vind je in het portal van de uitkeringsspecificaties. Meer informatie

Wanneer je je ziek hebt gemeld, is het inderdaad de bedoeling dat je thuisblijft tussen 8.00 en 18.00 uur zodat wij contact met je kunnen opnemen. Dit kan gebeuren in de vorm van een telefoontje of een huisbezoek. Op deze regel geldt één belangrijke uitzondering: voor noodzakelijke medische hulp of behandelingen hoeft je (uiteraard) niet thuis te blijven. Heeft een van onze casemanagers contact met je gehad? Dan kan Acture gedurende de eerste twee weken daarna ook nog van jou verlangen om op vaste tijdstippen thuis te zijn. Deze tijdstippen zijn:

Verblijf je op een ander adres dan je thuisadres? Geef dit dan direct telefonisch door aan je casemanager. Wil je naar een ander land om te herstellen? Bespreek dit dan tijdig met je casemanager. Hij of zij bepaalt in overleg met de bedrijfs- of verzekeringsarts of je hier toestemming voor krijgt.