Kasper van der Molen nieuwe directeur VerzuimWeg en keesz

Afbeelding voor Kasper van der Molen nieuwe directeur VerzuimWeg en keesz

Nijmegen – Acture Groep heeft Kasper van der Molen aangesteld als nieuwe directeur van de recent overgenomen arbodiensten VerzuimWeg en keesz. Kasper van der Molen volgt Alfons Daanje op, die wegens gezondheidsredenen afscheid neemt.

VerzuimWeg en keesz, zijn samen met Care Group en ArdoSZ, de arbodiensten binnen Acture Groep. Zij spelen in de ambitie van Acture Groep, om leidend te zijn op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid, een belangrijke rol. Van der Molen zal met zijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn voor de groei en ontwikkeling van deze arbodiensten.

Van der Molen was de afgelopen negen jaar werkzaam als commercieel en operationeel directeur bij detacheerder en opleider AB Vakwerk. Daarvoor heeft hij acht jaar gewerkt bij Manpower; van  regiomanager en regiodirecteur tot lid van het directieteam van Manpower Nederland.

Annabelle Hagoort, managing director Acture Groep: “Kasper heeft ruime ervaring op het gebied van management en organisatieontwikkeling. Zijn ruime ervaring in de flexbranche heeft hem gevormd tot de manager die in staat is om vanuit klantuitdagingen in verbinding de dienstverlening van VerzuimWeg & keesz verder door te ontwikkelen.”

Kasper van der Molen, directeur VerzuimWeg en keesz: “Ik geloof erin dat actief bijdragen aan de gezondheid van mensen, leidt tot gelukkigere mensen. En dat zorgt voor gezonde organisaties. Vanuit mijn rol bij VerzuimWeg & keesz kan ik daaraan een mooie bijdrage leveren. Met veel enthousiasme ga ik deze uitdaging tegemoet.”

De laatste rapporten, berichten & media uit de branche als eerste in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief