Hoe kijk jij tegen de nieuwe cao aan?
De uitzendbranche is altijd in beweging. De veranderingen die eraan zitten te komen, zijn de zoveelste veranderingen in onze branche. En ook nu weer hebben de wijzigingen behoorlijke impact op de gehele organisatie. Met de nieuwe cao en het gelijk trekken van de contracten in Fase A/1-2, wordt een en ander hopelijk een stuk overzichtelijker voor de uitzendkrachten die voor ons werken.

Hoe groot verwacht je dat de impact gaat zijn op jullie organisatie?
Met de komst van de nieuwe cao moeten er meerdere wijzigingen doorgevoerd worden. Hier zijn momenteel verschillende afdelingen druk mee. Denk hierbij aan het aanpassen van de contracten, de systemen, maar ook de algehele communicatie. De impact op onze organisatie is dus redelijk groot. 

Welke uitdagingen brengen de wijzigingen met zich mee?
Allereerst de vele voorbereidingen die we moeten treffen. Daar zijn we al een tijdje mee bezig. We willen dat alles natuurlijk goed geregeld is binnen Covebo en dat de wijzigingen tijdig ingeregeld zijn. Soms maak ik me zorgen óf en hoe het allemaal gaat landen bij onze uitzendkrachten. Begrijpen ze de nieuwe cao en de consequenties? We hopen dat de wijzigingen voor duidelijkheid zorgen en daadwerkelijk de positie van uitzendkrachten versterkt.

Hoe kijk jij aan tegen de wijzigingen per 1 juli? Waar maak jij je eventueel zorgen om? Waar liggen volgens jou kansen? Wij zijn benieuwd wat jij denkt dat de impact gaat zijn van de nieuwe cao op jouw uitzendorganisatie. Vind jij het leuk om jouw mening met ons te delen? Laat dan van je horen! Mail naar communicatie@acture.nl.

Met een specialist van gedachten wisselen?

De nieuwe uitzend-cao heeft grote impact en vraagt om een goede voorbereiding én aanpassingsvermogen. Acture helpt jou daar graag bij!

Vraag een gesprek aan en ontvang persoonlijk advies