In de dynamische wereld van sociale zekerheid speelt Acture een belangrijke rol als private uitvoerder van de sociale zekerheid. Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Een van die moeilijke dingen is het ondersteunen van werknemers wanneer zij ziek uit dienst gaan. Een lastig proces waar veel stappen bij komen kijken. Wij begrijpen als geen ander dat dit een uitdagende en onzekere tijd kan zijn voor werknemers. Daarom zetten wij ons dagelijks in om hen de nodige zorg, begeleiding en financiële stabiliteit te bieden.

‘We geloven dan ook in maatwerk en individuele begeleiding.’

Onze rol als uitvoerder van de sociale zekerheid is om ervoor te zorgen dat werknemers tijdens deze periode de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het vinden van passende werkzaamheden en het behouden van financiële stabiliteit zijn voor ons dan ook belangrijke zorgen. Als Acture zijn we er trots op dat we een persoonlijke aanpak hanteren. We geloven dan ook in maatwerk en individuele begeleiding. Ons team van deskundigen staat klaar om werknemers te navigeren door het complexe proces van ziekteverlof en re-integratie. Daarnaast werken we nauw samen met de werkgever om een soepele overgang mogelijk te maken. Voor ons is  goede communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen van groot belang is.

Onze toewijding aan het welzijn van werknemers gaat verder dan alleen financiële en professionele ondersteuning. Zo vinden wij preventie en bewustwording erg belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat de zorgsector de komende jaren met extra kostenverhogingen zal worden geconfronteerd. Daarom werken samen met werkgevers om programma’s op te zetten die gericht zijn op het bevorderen van gezonde arbeidsomstandigheden, het verminderen van stress en het creëren van een gebalanceerde werk-privéverhouding. Door het stimuleren van een gezonde levensstijl en het waarborgen van het welzijn van werknemers, helpen we hen om veerkrachtiger te worden en het ziekteverzuim terug te dringen. Als Acture zien we onszelf als een betrouwbare partner voor zowel werknemers als werkgevers. We streven ernaar om werknemers die ziek uit dienst gaan te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze uitdagende periode. Onze expertise, persoonlijke aanpak en focus op maatwerk stellen ons in staat om de best mogelijke oplossingen te bieden en bij te dragen aan een succesvolle re-integratie van werknemers in de arbeidsmarkt. Bij Acture zijn we er trots op dat we een waardevolle partner zijn in het zorgen voor werknemers tijdens deze uitdagende periode.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op met een van onze medewerkers.