Wegwijs bij Acture

Acture neemt de begeleiding van zieke (ex-) werknemers over, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw eigen werkzaamheden. Deze pagina hebben we speciaal voor jou samengesteld. Zo kun je alle relevante informatie over de samenwerking met Acture op één plek terugvinden.

Op deze pagina vind je een filmpje met uitleg over de samenwerking met Acture, een link om belangrijke documenten te downloaden en informatie hoe je contact met ons op kunt nemen. Afsluitend vind je een kort overzicht met de veelgestelde vragen.

Een werknemer is ziek. Wat nu?

Zodra een werknemer ziek is meld je dit bij Acture. Wij nemen de ziekmelding dan in behandeling, maar ook jij blijft betrokken. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk onderstaand filmpje.

De digitale casemanager

Onze missie bij Acture is dat we voorop willen lopen in kwaliteit en innovatie. Een onderdeel daarvan is de ontwikkeling van de digitale casemanager. De digitale casemanager staat onze casemanagers op zeer effectieve en efficiënte wijze bij in het beoordelen, administreren en begeleiden van ziekmeldingen. Zo kunnen onze casemanagers zich nog beter focussen op waar zij goed in zijn: jouw (ex-) werknemers met hun expertise begeleiden in sociale zekerheid en zo jouw schadelast beperken.

Hoe werkt de digitale casemanager?
Zodra je een ziekmelding doorgeeft aan Acture wordt de begeleiding automatisch door KEES in gang gezet. In onderstaand filmpje krijgt jouw (ex-) werknemer meer uitleg over KEES. Deel deze dus vooral! Heb je vragen over KEES? Neem dan contact op met je accountmanager. We helpen je graag!

Helpdesk

Als klant ontvang je een inlog voor ons klantportaal Klout7. Een praktische handleiding voor het klantportaal vind je hier handleiding Klout7.

Heb je aanvullende vragen over de inhoud van een dossier? Neem dan contact op met de afdeling casemanagement.
T: 024 890 94 70
E: info@acture.nl

Heb je vragen over de facturatie, het contract met Acture of het inloggen in Klout7? Neem dan contact op met de afdeling Sales Support.
T: 024 890 94 73
E: salessupport@acture.nl

Wij helpen je graag verder!