Leidend in innovatie en kwaliteit

Stilstand is achteruitgang. Niet alleen willen we onze medewerkers continu verbeteren, maar ook de organisatie. Vooruit bewegen dus. Dat betekent signaleren in de markt en bij klanten welke kennis en kunde er nodig is en hier vervolgens op acteren. Zodat we leidend kunnen zijn en blijven in innovatie en kwaliteit. Door continu te verbeteren, zoeken we onze grenzen op en kijken we waar we onszelf verder op kunnen ontwikkelen.

Plan, Do, Check & Act

Dat continu leren en verbeteren doen we aan de hand van de PDCA-cyclus van Deming. We stellen eerst een Plan op waarin staat hoe we de kwaliteit van bepaalde werkzaamheden of processen gaan verbeteren. Daarbij richten we ook de middelen in waarmee we meten en controleren of de doelstellingen daadwerkelijk worden behaald. Vervolgens brengen we dit plan tot uitvoering: Do. We voeren de geplande verbetering uit in een gecontroleerde proefopstelling. In de Check-fase controleren we of de uitvoering van het plan goed gaat en of de gewenste kwaliteitsverbetering inderdaad gerealiseerd wordt. Aan de hand van de gevonden resultaten stellen we het plan bij. Dit noemen we de Act-fase. 

Acture activeert jou om de beste versie van jezelf te worden.

Persoonlijke ontwikkeling

De uitkomst van ons continu leren en verbeteren programma is dat we enerzijds onze procesflows standaardiseren en voortdurend optimaliseren. Daarnaast investeren we ongelimiteerd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dit doen we door training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar medewerkers via onze online trainingsbibliotheek – de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben. Wil jij jouw inhoudelijke kennis van de WIA of WW bijspijkeren? Of heb je interesse in trainingen op het gebied van communicatie of adviesvaardigheden? Bij Acture maken we het mogelijk. Wij bieden een gevarieerd trainingsprogramma voor verschillende niveaus. Of je nu aan het begin van je carrière staat, of al meerdere jaren ervaring hebt. Bij Acture werk jij aan de beste versie van jezelf.

De Acture Academy bevat meer dan 250 verschillende trainingen

Jij bepaalt

Naast ons standaard trainingsprogramma bieden we ook maatwerk. Het kan natuurlijk voorkomen dat je interesse hebt in een bepaalde opleiding die (nog) niet op de Acture Academy staat. In overleg met jouw leidinggevende bekijken we hoe, wanneer en via welke aanbieder we de opleiding voor jou mogelijk kunnen maken. Op die manier heb je echt alle vrijheid om de trainingen te kiezen die jou verder gaan helpen in jouw ontwikkeling.

Meer weten over continu leren en verbeteren binnen Acture?
Wil je meer weten over hoe wij invulling geven aan continu leren en verbeteren binnen Acture? Of heb je bijvoorbeeld vragen over ons trainingsaanbod? Wij vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsafspraak.

Overtuigd? Neem contact op of stuur direct jouw cv en motivatie.

Laten we kennismaken!