Maak kennis met Moritz.

Samen met zijn compagnon en jeugdvriend had hij een missie: De subsidiewereld een stuk eenvoudiger maken. En dat is gelukt! Samen hebben zij slimme software ontwikkeld om loonkostensubsidies op te sporen, aan te vragen én verzilveren. Sinds 2021 zijn zij onderdeel van Acture en maken onze klanten graag gebruik van deze vooruitstrevende tool. Sindsdien zetten zij hun zoektocht naar slimme oplossingen en digitale innovaties voort bij Acture. Lees hieronder het hele verhaal van Moritz.

Moritz

Manager digitale innovatie & ontwikkeling

Waarom werk je bij Acture?
“Ik ben gewend om te ondernemen. Maar toen ik bij Acture ging werken om de overname te begeleiden vond ik Acture echt een mooi bedrijf. De sfeer voelde goed aan, de collega’s zijn super leuk, er werken veel jonge mensen.

Ik vind het tof dat ik een bijdrage kan leveren, Acture verder kan helpen met mijn kennis. Daarnaast zit bij Acture veel specialiteit op mijn vakgebied: wet- en regelgeving. Dat brengt mij ook verder. Acture blijft groeien en ontwikkelen. Dat vind ik super knap. Die ambitie past bij mij.”

 

Wat houd de functie manager digitale innovatie in?
“In mijn functie zoek ik naar kansen en mogelijkheden voor Acture om door te groeien en digitale producten of oplossingen te ontwikkelen. Ik onderzoek nieuwe en slimme manieren van werken, door processen te digitaliseren en online applicaties te bouwen.”

Cover voor
“Het geeft een kik om een nieuw digitaal product te ontwikkelen en lanceren en dat het dan precies werkt zoals ik had bedacht.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn werkdagen zijn heel afwisselend. Ik doe veel onderzoek, ga in gesprek met mensen om wensen en doelstellingen op te halen en werk businesscases uit.

Vervolgens begeleid ik de projecten om te zorgen dat wat ik heb bedacht op de juiste wijze wordt gebouwd en geïmplementeerd. Hierbij werk ik veel samen met ontwikkelaars en zorg ik dat iedereen de juiste informatie heeft, ik monitor de voortgang en zoek naar oplossingen als we tegen technische issues aanlopen.”

Wat vind je het allerleukste aan je werk?
“De collega’s bij Acture. Daarnaast vind ik het heel gaaf om nieuwe digitale producten te ontwikkelen en lanceren en dat het dan precies werkt zoals ik van te voren heb uitgedacht. Dat geeft echt een kik.

Ik ben heel enthousiast over de digitale toekomst van Acture, er komen nog zoveel toffe dingen aan. Ik kan niet wachten om te zien wat we allemaal nog gaan neerzetten, de stip op de horizon: de digitale Acture.”

 

Ook werken bij Acture? Solliciteer op onderstaande vacature:

Bekijk alle 15 vacatures