Maak kennis met Celine.

Celine werkt op de afdeling Sales Support. Al vanaf het eerste moment dat ze binnen kwam wandelen bij Acture voelde zij zich hier op haar plek. Wat ze het leukste vindt aan haar werk? Haar fijne team, de prettige werksfeer en de afwisseling in het werk. Lees hieronder het hele verhaal van Celine.

Celine

Sales Support Medewerker

Waarom werk je bij Acture?
“Zelf kom ik niet uit de branche van sociale zekerheid, maar dat weerhield mij niet om te solliciteren. Ik zag het als dé kans om iets nieuws te leren, een sprong in het diepe. Al vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam wandelen bij Acture voelde ik mij op mijn plek. Er hangt een hele fijne en open sfeer.”

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“We beginnen de dag met een bakje koffie of thee, waarbij er nog even gekletst wordt met collega’s. Het is altijd afwachten wat de dag gaat brengen, geen dag is hetzelfde. Als sales support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je kunt gebeld worden door een werkgever die bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het ziekmelden van een medewerker. Of je krijgt een mail binnen met een inhoudelijke vraag waar je even goed in moet duiken en verschillende afdelingen bij moet aanhaken. Je bent namelijk een echte ‘spin in het web’: je staat in contact met allerlei afdelingen binnen én buiten de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan: finance, casemanagement, de accountmanagers, maar ook de Belastingdienst en het UWV. Dat maakt het ook zo afwisselend.

 

Cover voor

Hoe lang werk je bij Acture?
“Op dit moment ben ik een jaar werkzaam bij Acture. Al voelt het helemaal nog niet zo lang, het jaar is echt voorbij gevlogen! Mijn collega’s hebben daar ook een grote bijdrage aan geleverd. Zij stonden (en staan) altijd voor mij klaar. Daarnaast worden allerlei gezellige uitjes/activiteiten georganiseerd zoals: borrels, barbecues, lasergamen, bowlen etc.”

 

Welke achtergrond is handig om te hebben als sales support medeweker?
“Voor deze functie is het fijn om al wat werkervaring te hebben. Waar je deze ervaring hebt opgedaan is minder van belang. In ons team hebben we allemaal een andere achtergrond en brengen zo allemaal andere (werk)ervaring mee o.a. uit de reisbranche, uitzendbranche, het onderwijs en business-to-business verkoop.

Maar je krijgt bij Acture verder echt de mogelijkheid om te leren on-the-job. En, zoals ook bij mij het geval was: het hele team staat voor je klaar om je op weg te helpen.”

“Ons team heeft de echte ‘work hard, play hard’ mentaliteit”

Hoe ziet jouw team eruit?
“We zijn een hecht team van zes collega’s, waarvan vijf medewerkers en één teamlead. We hebben een fijne verhouding in het team met een aantal collega’s die al lang bij Acture werken en een aantal die minder lang werken bij Acture zoals ikzelf. We hebben allemaal een andere achtergrond waardoor we elkaar goed aanvullen. Wat ons zo’n fijn team maakt is dat we weten wat hard werken is, maar dat we daarnaast ook hele gezellige uitjes met elkaar plannen. Zoals ze dat altijd zo mooi zeggen: De echte ‘work hard, play hard’ mentaliteit.”

Wat vind je het allerleukst aan je werk?
“Dat is eigenlijk een korte samenvatting van al het bovengenoemde: mijn fijne team aan collega’s, de prettige werksfeer en de afwisseling in het werk.”