Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

Profiel wijzigen? Dat kan hier

Solliciteer direct

Lef

Toen we in 2008 startten, wisten we niet waar we aan begonnen. Maar we gingen het wel zelf doen. Met de ambitie om dit beter, effectiever en met meer inzet te doen. Omdat we dachten dat we het konden. Deze nuchtere ondernemersmentaliteit staat in alles centraal bij Acture. We durven en we doen.

Eigenzinnig

We zijn echt. We zijn onszelf. We denken zelf over dingen na en nemen niet klakkeloos het verhaal van een ander over. Zodat we zeker weten dat wat we zeggen, ook klopt. En we altijd kunnen uitleggen hoe we tot een conclusie komen.

Hardwerkend en persoonlijk

Uitvoeren is onze core business en dat is handwerk. Niet staren naar een spreadsheet, of veilig vanachter het bureau een adviesrapport produceren. Uitvoeren is contact maken.

Mensen aanraken en beïnvloeden naar de best gewenste uitkomst. En dat lukt alleen als je er iedere dag vol voor gaat. Met overtuiging en een helder doel voor ogen. 

Inventief

We willen de best mogelijke uitkomst realiseren. We zijn nieuwsgierig, stellen vragen en willen continu beter worden in wat we doen. We zijn dol op Eureka momentjes. Wanneer we ons realiseren dat we weer een oplossing hebben geformuleerd die ons vooruit helpt.

Uitdagend

We willen álles wat we doen, nét iets beter, sneller of effectiever doen. Een verbetermentaliteit waarmee we anderen in beweging brengen. De lat hoger leggen dan we denken dat kan. De uitdaging aangaan om jaarlijks onze eigen verwachtingen weer te overtreffen. 

Acture activeert

Meer weten over Acture?

Lees hier ons verhaal