Solliciteer

In jouw cv laat je zien waarom juist jij geschikt bent voor deze baan. Solliciteer door het formulier in te vullen op deze website.

Kennismaking

Onze recruiter neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Om je te bedanken voor je sollicitatie, maar ook om alvast kennis te maken. Heb jij zelf al vragen? Stel ze gerust!

Eerste gesprek

Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek op ons gloednieuwe kantoor in Nijmegen. Dit gesprek is met jouw toekomstige manager. Tijdens het gesprek leren we elkaar beter kennen en horen we graag wat jouw wensen zijn.

Assessment

Je maakt een online assessment om te zien wat jouw sterkste competenties zijn en wat voor een teamgenoot je bent. Er is hierbij geen goed of fout. Zie het meer als een ontdekkingstocht naar waar jouw kracht ligt en hoe wij die het best kunnen inzetten.

Tweede gesprek

In een tweede gesprek bespreken we jouw assessment en gaan we meer de diepte in. Ook maak je kennis met HR en lichten we onze arbeidsvoorwaarden toe.

Welkom

We laten je niet langer in spanning. We bellen je zo snel mogelijk – het liefst nog dezelfde dag – om je te laten weten of we je als onze nieuwe collega zien. Zie jij het ook nog steeds zitten om voor ons aan de slag te gaan? Dan vieren we dat met een arbeidscontract. Welkom bij Acture!

Acture activeert jou om de beste versie van jezelf te worden.

Overtuigd? Neem contact op of stuur direct jouw cv en motivatie.

Laten we kennismaken!