1. Sfeer

Acture heeft een open cultuur met een informele werksfeer. Jij staat er bij ons nooit alleen voor! We zijn gelijkwaardig aan elkaar en vormen een hecht team. Er is ruimte voor gezelligheid en er wordt gelachen op de werkvloer. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en nemen écht de tijd voor elkaar. Bij Acture voelen medewerkers zich vanaf dag één thuis. Iets waar we trots op zijn! 

2. Collegialiteit

Acture is een mensenbedrijf. Onze betrokken medewerkers houden rekening met elkaar, helpen elkaar en werken écht samen. Er is bij ons ruimte om fouten te maken en samen successen te vieren. Wil jij werken bij een collegiale organisatie? Kies dan voor Acture! Niet voor niets beoordeelden onze medewerkers ook weer in 2023 de collegialiteit binnen Acture gemiddeld met een 8,8. Need I say more?  

3. Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Acture hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers blijven groeien. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar medewerkers via onze online trainingsbibliotheek – de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben. Vind jij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan is Acture de ideale werkgever voor jou. 

4. Jezelf kunnen zijn

Bij Acture kun jij 100% jezelf zijn. We creëren een omgeving waar iedereen erbij hoort. We erkennen, omarmen en respecteren de verschillen tussen medewerkers. Sterker nog, we zien er juist de toegevoegde waarde van. Iemand in zijn of haar kracht zetten. Dat is wat we graag doen. Bij ons kun jij jouw authentieke zelf zijn. Like to join?

5. Groeiend bedrijf

Size does matter! Sinds de oprichting in 2008 is Acture uitgegroeid tot de grootste private uitvoerder van sociale zekerheid in Nederland. De voordelen van werken bij een groeiende organisatie? Voldoende doorgroeimogelijkheden, stabiliteit en zekerheid, een groot netwerk en een grote groep collega’s waar jij veel van kunt leren. Voor ons is groei geen doel op zich. Ondanks dat we gestaag groeien, zijn we een organisatie met korte lijnen en veel persoonlijk contact. Groei jij met ons mee?

6. Hardwerken, maar ook vieren

Samen successen vieren en herinneringen maken. Wie hard werkt, moet ook hard ontspannen. Bij Acture investeren we maximaal in uitjes, feestjes en events. Wat dacht je van ons jaarlijkse bedrijfsfeest, onze 10-jarige jubileum trip naar Barcelona en ‘Vrienden van Acture Live’. En laten we sinterklaas, kerst en nieuwjaar niet vergeten. Want ook dát vieren we uitgebreid samen. Waarbij een goede borrel én borrelplank onmisbaar zijn. Ben jij ook zo dol op gezelligheid?   

Overtuigd? Neem contact op of stuur direct jouw cv en motivatie.

Laten we kennismaken!