Werken in Nijmegen

Jouw ideale werkplek.

Op ons hoofdkantoor in Nijmegen zoeken we altijd nieuwe collega’s. Of je nu aan het begin van je carrière staat, of toe bent aan een volgende stap. Acture is de ideale werkgever in Nijmegen en omstreken.

Bekijk alle 16 vacatures
Afbeelding voor Werken in Nijmegen
Vooroplopen bij de leukste werkgever van Nijmegen.

Acture activeert

Cijfers over Acture

 • 2008

  Opgericht in Nijmegen
 • 120.000

  Geholpen deelnemers p/jaar
 • 8,8

  Cijfer voor collegialiteit
 • 300+

  Nijmeegse werknemers
 • 8,5

  Cijfer voor werksfeer
Cover voor

Ontmoet Fréderique

Onze recruiter

Wanneer je solliciteert bij Acture heb je waarschijnlijk eerst contact met Fréderique. Dan vertelt ze je meer over het leukste bedrijf van Nijmegen en kun jij meer over jezelf en je ambities vertellen. Fréderique staat voor je klaar om vrijblijvend kennis te maken. Dus neem gerust contact op via ons contactformulier!

“Ik ben Fréderique en inmiddels ruim 3 jaar werkzaam bij Acture. Na mijn opleiding Sport, gezondheid en management heb ik eerst als leefstijlcoach gewerkt. Hierna heb ik de overstap naar Acture gemaakt. Het activeren van (ex-) werknemers leek mij erg interessant, maar ook de aandacht die er bij Acture is voor persoonlijke ontwikkeling sprak me aan. En dit is ook precies wat ik heb gekregen. Ik heb diverse functies bekleed: ik ben begonnen als casemanager voor de flexbranche en later ook voor de overige branches. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar de rol van re-integratiecoach en benaderd om het inhouse recruitment uit te voeren. In mijn huidige functie kan ik mijn ervaring als casemanager perfect toepassen.

Ik vind het belangrijk dat onze collega’s ook geactiveerd worden. Daarom organiseer ik diverse vitaliteitsactiviteiten. Sinds een klein jaar werken wij ons wekelijks in het zweet bij de bootcamp. Behoefte aan wat meer ontspanning? Dan kun je bij de yoga terecht. Zie ik je daar binnenkort?”

1

Maak kennis met jouw collega’s in Nijmegen

Een nieuwe baan, een nieuwe werkgever. Het is best lastig om je voor te stellen waar je terecht gaat komen. Daarom helpen we je graag een handje. Op deze pagina maak je kennis met toekomstige collega’s op ons hoofdkantoor in Nijmegen. En belangrijker: ze vertellen je waarom ze werken bij Acture, hoe een typische werkdag eruit ziet én wat het allerleukste is aan het werken bij Acture. Lees je mee?

Lees de verhalen
Cover voor
Sean Veldhuizen
2

Een fijne werkplek

Binnen 15 minuten ben ik op kantoor

Op ons gloednieuwe hoofdkantoor in Nijmegen werken we met zo’n 200 collega’s. Er staat elke dag een uitgebreide lunch klaar en zitten we in de zomer op ons dakterras. Echt een fijne werkplek. Toen ik hier begon was Acture nog niet zo groot, maar inmiddels is het een van de grootste werkgevers van Nijmegen en groeien we hard door!

Andere redenen om te kiezen voor Acture
3

Snel aan de slag

Een duidelijke en snelle sollicitatieprocedure

Leuke vacature gezien? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen! We streven ernaar om binnen één week de procedure te doorlopen in 5 duidelijke stappen. Welkom bij Acture!

Lees meer over onze sollicitatieprocedure
Cover voor

Wil je bij ons solliciteren of heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze medewerkers

 • Afbeelding in galerij
 • Afbeelding in galerij
 • Afbeelding in galerij
 • Afbeelding in galerij
 • Afbeelding in galerij
 • Afbeelding in galerij
 • Afbeelding in galerij

Vraag maar raak!

Hier vind je de meest gestelde vragen over werken bij Acture. En staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met Fréderique, onze recruiter, zij gaat graag met je in gesprek!

 • Acture heeft een open cultuur met een informele werksfeer. We houden rekening met elkaar, helpen elkaar en werken écht samen. Bij Acture kun jij jezelf zijn en sta je er nooit alleen voor. We zijn gelijkwaardig aan elkaar en vormen een hecht team. Er is ruimte voor gezelligheid en er wordt gelachen op de werkvloer. We zijn betrokken en nemen écht de tijd voor elkaar. Bij Acture voelen medewerkers zich vanaf één thuis. Iets waar we trots op zijn!

 • Het is bij Acture mogelijk om thuis te werken of op een andere locatie dan het kantoor. Wel vragen we van je om niet in het openbaar te werken of in een ruimte met veel mensen, omdat je met zeer vertrouwelijke informatie aan de slag gaat. De werktijden bij Acture zijn zeer flexibel. Ons kantoorpand is iedere werkdag geopend van 07.00 tot 19.30 uur.

  We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers de eerste 6 – 9 maanden veel op kantoor te zijn. Zo maak je de nieuwe materie snel eigen en leer je jouw nieuwe collega’s goed kennen.

 • Na jouw sollicitatie via onze website neemt onze recruiter binnen twee werkdagen contact met je op. Om je te bedanken voor je sollicitatie, maar ook om alvast kennis te maken. Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met jouw toekomstige leidinggevende. Vervolgens maak je een online assessment om te zien wat jouw sterkste competenties zijn en wat voor een teamgenoot je bent. In een tweede gesprek bespreken we jouw assessment en gaan we meer de diepte in. Zien we jou als onze nieuwe collega én zie jij het ook nog steeds zitten om voor ons aan de slag te gaan? Dan vieren we dat met een arbeidscontract.

   Voor meer informatie verwijzen we je naar deze pagina met alle informatie over de sollicitatieprocedure.

   

 • Dat is zeker mogelijk. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Is er momenteel geen interessante vacature voor jou? Dan ontvangen we toch graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je uploaden door het formulier in te vullen op de contactpagina. Onze recruiter neemt vervolgens contact met je op om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

   

   

Of een vraag over
Contract en arbeidsvoorwaardenOrganisatie en cultuurSollicitatie