Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

Profiel wijzigen? Dat kan hier

Solliciteer direct

Health Check

Krijg zicht op ongezonde situaties

Wil je een goed beeld krijgen over de gezondheid van je medewerkers? Biedt medewerkers dan een gezondheidstest aan. Hiermee krijg je zicht op ongezonde situaties op het werk, zowel fysiek als mentaal. En kun je deze situaties verbeteren.

Bewustwording
De Health Check helpt medewerkers zich meer bewust te worden van hun algemene gezondheid. Dit stimuleert medewerkers om hun leefstijl en persoonlijke duurzame inzetbaarheid te verbeteren. Bij onze arbodienst ArdoSZ bestaat de check uit twee onderdelen: een online vragenlijst en een fysiek onderzoek. In de online vragenlijst komen verschillende onderdelen van vitaliteit voorbij. Denk aan thema’s zoals stress, voeding, beweging en ook de mentale belasting van het werk, de relatie met collega’s en leidinggevende. Daaropvolgend vindt het fysieke onderzoek plaats, waarbij medische testen worden afgenomen.

De resultaten
Medewerkers krijgen een persoonlijke terugkoppeling. Jij als werkgever ontvangt een terugkoppeling op groepsniveau, waarin risico’s in kaart zijn gebracht waarmee de werkomgeving kan worden verbeterd.

Meer informatie?
We sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met arboconsultant Bart via bart.kremer@ardosz.nl